Mikroszkóp Tükröző Tükör, Biológiai Mikroszkóp Reflektor 360 fokban elforgatható Csere Fény Megfigyelés (Műanyag Konzol)
  • Új

Mikroszkóp Tükröző Tükör, Biológiai Mikroszkóp Reflektor 360 fokban elforgatható Csere Fény Megfigyelés (Műanyag Konzol)

HUF 686.70

Az összeg
Készleten

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【KOMPATIBILIS】A gép homorú tükröt használt, hogy tükrözze a természetes fényt a mikroszkóp, így megfigyelheti, hogy a minta több, egyértelműen.Amely alkalmas XSP 00 sorozat biológiai mikroszkóp, kompatibilis XSP 02 06 sorozat biológiai mikroszkóp retroreflector. 【FŐ ALKALMAZÁSOK】A homorú oldalon a tükröződő tükör elsősorban összejövetel könnyű, hatékony, gyakorlati.A gép oldalán használt képalkotó, változó fényviszonyok út, bővül a látómezőben tér, megváltoztatása nélkül terjedési ingatlan a fény. 【FORGATÁS 360 FOKBAN】Mikroszkóp Tükröződő Tükör speciális konzol struktúra kialakítása, a tükör lehet forgatni 360 fokban, ami kényelmes tükör váltás szerint szüksége van.Ami szép , erős, könnyen hordozható.Ez a legjobb ajándék a barátok. 【GYAKORLATI ESZKÖZÖK】Ez a Biológiai Mikroszkóp Tükröződő Tükör fix fókusz nagyító, ez mindenképpen egy nagyon érdekes dolog, hogy a szülők, a felnőttek, a tanárok, diákok, gyerekek, gyűjtők, tesztelők, elektronika' javítási emberek, kíváncsi emberek, akik érdeklődnek a feltárása, bőr, haj, fejbőr szőrök, valamint a mikroszkopikus világ. 【MINŐSÉG GARANTÁLT】mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást vagy termékeket.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni, a szakmai értékesítés utáni szolgáltatás, ha bármilyen kérdése van, akkor megadja a kielégítő válasz a lehető leghamarabb!Köszönöm a megértést.Szolgáltatás : 1. ALKALMAZHATÓ : Ez a reflektor alkalmas XSP 00 sorozat biológiai mikroszkóp, kompatibilis XSP 02 06 sorozat biológiai mikroszkóp retroreflector.2. FŐ FUNKCIÓ : A gép homorú tükröt használt, hogy tükrözze a természetes fényt a mikroszkóp, így megfigyelheti, hogy a minta több, egyértelműen.3. HOMORÚ TÜKÖR : A homorú oldalon a tükröződő tükör elsősorban összejövetel könnyű, hatékony, gyakorlati.4. SÍK TÜKÖR : A gép oldalán használt képalkotó, változó fényviszonyok út, bővül a mező az űrben, megváltoztatása nélkül terjedési ingatlan a fény.5. 360 fokban elforgatható : Speciális konzol struktúra kialakítása, a tükör lehet forgatni 360 fokban, ami kényelmes tükör váltás szerint szüksége van.Specifikáció : Elem Típus : Mikroszkóp Fényvisszaverő Mirror Material : Rozsdamentes acél, resin Application : Alkalmas XSP 00 sorozat biológiai microscope Main Funkció : fényt, ami a természetes fényt microscope Concave Tükör Funkció : Összegyűjtése light Plane Tükör Funkció : Képalkotó, változik a fény ösvénye, bővül a területen a térben, anélkül, hogy megváltoztatná a terjedési ingatlan light How kell Használni : Közvetlenül telepíteni, illetve használni.A csomag Lista : 1 x Microscope Tükröződő Tükör.

Item Type:
Microscope Reflective Mirror
Material:
Stainless steel, resin
Application:
Suitable for XSP 00 series biological microscope
Main Function:
Reflecting light, reflecting natural light into microscope
Concave Mirror Function:
Gathering light
Plane Mirror Function:
Imaging, changing the light pathway, expanding the field of space, without changing the propagation property of light
How to Use:
Directly install and use.:
Package List:
1 xMicroscope Reflective Mirror: